+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Katalógus

Tartozékok légcsatornákhoz

A komplex légtechnikát már nem csak egyenes csővezetékek és klasszikus ventilátor alkotja. Sok esetben átalakító idomokra, toldó idomokra, karimákra, könyök idomokra, ágidomokra, szűrőkre, szellőzőrácsokraszigetelésre és egyéb kiegészítőkre van szükség.

Mindezt megtalálhatja a iVENTILATOROK.hu weboldalon. Minden termék kompatibilis méretű, nem csak az általunk forgalmazott csővezetékekkel.

A jól működő légtechnikai rendszer kialakítása és a megfelelő ventilátorok és tartozékok kiválasztása olykor nagy kihívást jelenthet. A tanácsadóban szívesen segítünk Önnek. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag kerek toldó idomok légcsatornákba

  A légtechnikai rendszer egyes elemeinek csatlakoztatása egyszerűen megoldható a kompatibilis műanyag toldó idomok segítségével. Két csővezeték csatlakoztatása egy belső toldó idom segítségével oldható meg. Két alkatrész (ágidom, könyökidom, szűkítő idom) csatlakoztatásához pedig egy külső toldó idom alkalmazható.  Az általunk kínált légtechnikai alkotórészek és a csővezeték összekapcsolásához nincs szükség toldó idomra. 

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon többféle átmérőjű műanyag kerek toldó idom szerezhető be, amelyek kompatibilisek a különböző légcsatornák méretével. 100 - 150 mm átmérőig. Telepítésük nagyon egyszerű, mindössze egymásba illeszti az egyes alkotóelemeket. 

  A toldó idomok mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, könyökidomok, telepítő keretekátalakító idomok és felfogató elemek.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a műanyag toldó idom kiválasztásában és a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag kerek könyök idomok légcsatornába

  Nélkülözhetetlen elemei a hosszabb légcsatornák kiépítésében. Könnyen kezelhető és még egyszerűbben alkalmazható kompatibilis könyök idomok. Csak be kell helyezni a csővezetékbe, csak abban az esetben van szükség toldó idomra, ha a könyök idomhoz nem a csővezeték, hanem további kiegészítő (másik idom, ágidomszűkítő idom stb.) rögzítése szükséges.

  A műanyag kerek könyök idomok légcsatornákba több átmérőben kaphatók a iVENTILATOROK.hu weboldalunkon. Mindegyik kompatibilis az általunk forgalmazott csővezetékekkel. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, mindegyik kiváló minőségű PVC műanyagból készül, amely akár 50°C hőmérsékletnek is ellenáll.

  A könyök idomok mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, könyökidomok, telepítő keretekátalakító idomok és felfogató elemek.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a könyök idom kiválasztásában és a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag idomok kerek csővezetékekhez

  Az összetettebb szellőzőrendszerekben gyakran több oldalkar is csatlakozik a fő csővezetékhez. Kialakításuk nem bonyolult, műanyag idom alkalmazásával egyszerűen megoldható. 

  A iVENTILATOROK.hu oldalon a kerek légcsatornákkal kompatibilis, többféle átmérőjű műanyag „T” és „Y” idom kapható; 100 - 150 mm átmérő között. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, az idomok ellenálló ABS műanyagból készültek, amely akár 45°C hőmérsékletnek is ellenáll.

  Az idomok mellett nálunk beszerezheti a szellőzőrendszer egyéb elemeit is. Szigetelés, toldó idomok, könyökidomok, telepítő keretekszűkítő idomok és felfogató elemek is kaphatók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a műanyag idomok kiválasztásában, valamint a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag szűkítő idomok kerek csővezetékbe

  Váltás kisebb, nagyobb vagy négyzet alakú csővezetékre? A változtatás nem jelent problémát. A iVENTILATOROK.hu oldalon többféle átmérőjű és méretű párosítást talál.

  A műanyag szűkítő idom felszerelése abszolút egyszerű. Csak egymásba kell csúsztatni az egyes részeket. Az elemek kompatibilisek, mindennek tökéletesen illeszkednie kell egymásba. Kizárólag abban az esetben, ha a szűkítéshez más irányú egységet (könyökidom, T idom stb.) szükséges csatlakoztatni, kell külső toldó elemet alkalmazni.

  A szűkítő idomok mellett nálunk beszerezheti a szellőzőrendszer egyéb elemeit is. Szigetelés, könyökidomok, felfogató elemek, telepítő keretektoldó idomok vagy ágidomok is kaphatók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer tervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag telepítő keret

  A műanyag telepítő keret  a mennyezet vagy fal nyílásának fedezésére való, ahol a légcsatorna vezetődik. Maximális hőmérséklet +45 ° C. A telepítő keret csavarok segétségével telepíthető, vagy pedig a csővezetékek összekötéséhez is alkalmasak.

 • Tartó elemek műanyag kerek légcsatornákba

  A légcsatornák vezetése és felfogatása nem feltétlenül bonyolult folyamat. Mindössze a megfelelő kiegészítőket kell alkalmazni.

  A kompatibilis tartó elemek pontosan a megfelelő kiegészítők közé sorolhatók. Csak egyszerűen a falra vagy a mennyezetre kell rögzíteni, majd belehelyezni a csővezetéket és máris kész. A tartó elem egyszerű és praktikus megoldást biztosít. A iVENTILATOROK.hu weboldalon többféle, 100-150 mm átmérő közötti méretben szerezhető be. 

  A kerek légcsatornák tartó elemei mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, könyök idomok, felfogató elemek, ágidomokcsatlakozók és átalakító idomok.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő tartó elem kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag kondenz tárolók

  Műanyag kondenz tároló felgyülemlett kondenzvíz elvezetésére szolgál - a vízlecsapódások a csővezeték belsején.

 • Rugalmas visszacsapó szelepek

  Kínálatunkban megtalálható a rugalmas visszacsapó szelep - egyszerű a telepítése.  Megakadályozza a levegő és a nem kívánatos szagok visszaáramlását a helyiségbe. Alacsony árak, minden megtalálható a készletünkön. 

 • Műanyag lapos csőtoldók

  Kínálatunkban megtaláható különböző nagyságú, átmérőjű cs­őtoldók lapos csővezetékekhez. Széles választék, remek árak és azonnali szállítás.

 • Műanyag lapos külső toldó idom

  Kínálatunkban megtalálható a lapos külső csőtoldé különböző méretben. Széles választék, remek árak és azonnali szálítás.

 • Műanyag könyök idomok szögletes légcsatornába

  A szellőzőrendszer megtervezése és összeállítása néha nagy kihívást jelenthet. A praktikus műanyag könyök idomok felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak, lehetővé teszik a szögletes PVC légcsatornák befordítását. Könnyen csatlakoztathatók más kiegészítő elemhez és a csővezetékhez. 

  A iVENTILATOROK.hu webáruházban többféle méretű, műanyag könyök idom szögletes csővezetékbe kapható; 110x55-től - 308x29-ig vagy 220x90 mm, 45° és 90° közötti fokban hajlított. Kompatibilis elemek, nemcsak az általunk forgalmazott csövekhez használhatók. Összeszerelésük nagyon egyszerű, elegendő két szögletes csővezeték közé elhelyezni a megfelelő méretű könyök idomot. Csak két alkatrész (könyök idom, ágidom, szűkítő idom) csatlakoztatása esetén szükséges belső csőtoldó elemet használni.

  A PVC könyök idomok mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, idomok, ágidomok, telepítő keretek, átalakító idomokfelfogató elemek és végzárók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a műanyag könyök idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag ágidomok szögletes légcsatornákhoz

  Még egy kicsit komplexebb légtechnikai rendszerben is lehet számos kanyar és elágazás. És éppen a különféle elágazást teszik lehetővé a műanyag ágidomok. Beszerelésük nagyon egyszerű, elegendő a csővezetéket behelyezni az ágidomba. Ha az ágidomhoz egy másik speciális elemet (könyök idom, szűkítő idom stb.) akarunk csatlakoztatni szükséges a belső toldó elem alkalmazása.

  Nálunk többféle méretű műanyag ágidom szögletes csővezetékbe kapható; 110x55-től - 308x29-ig vagy 220x90 mm. Az ágidomok mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető a iVENTILATOROK.hu webáruházban: szigetelés, könyök idomok, toldó idomok, ágidomok, szűkítő idomokfelfogató elemek és végzárók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a műanyag ágidomok kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Műanyag szűkítő elem szögletes csővezetékbe

  Váltás kisebb, nagyobb vagy kerek alakú csővezetékre a szűkítő idomok segítségével nem jelent problémát. Elegendő kiválasztani és egymásba helyezni a megfelelő méretű alkotóelemeket, és máris kész. Kizárólag abban az esetben, ha a szűkítő idomba nem a csővezeték, hanem egy másik alkotóelem kerül, szükséges a belső toldó elem alkalmazása.

  A iVENTILATOROK.hu webáruházban különböző méretű és átmérőjű műanyag szűkítő idom szögletes csővezetékbe érhető el. A szűkítő idomok mellett nálunk a szellőzőrendszer egyéb elemeit is beszerezheti: szigetelés, könyök idomok, ágidomok, telepítő keretekfelfogató elemek és végzárók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a szűkítő idom kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu  e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Szögletes tartó elemek szögletes légcsatornákba

  A szögletes PVC csővezetékeket gyakran olyan helyeken használják, ahol nincs elegendő hely a kerek csövekhez. A légcsatorna kompakt mérete és praktikus jellege, valamint az alacsony súlya, további olyan praktikus kiegészítőket igényel, amelyek még egyszerűbbé teszik a telepítését.

  A kompakt szögletes tartó elemek szögletes légcsatornákba erre tökéletesen alkalmasak, mennyezetre és falra egyaránt szerelhetők. A iVENTILATOROK.hu többféle méretű, a szögletes PVC csővezetékekkel kompatibilis tartó elem kapható.

  A PVC tartó elemek mellett a szellőzőrendszer számos más kompatibilis eleme is beszerezhető nálunk. Szigetelés, könyök idomok, csatlakozók, ágidomok, telepítő keretekátalakító idomok és végzárók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő tartó elem kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Végzárók műanyag szögletes légcsatornákhoz

  Végzárók műanyag szögletes légcsatornákhoz, mint a légcsatorna egyszerű záró eleme, amely meggátolja a nemkívánatos levegőszivárgást a szellőzőrendszerből. Egyszerűen telepíthető, praktikus megoldás. A végzárót elegendő behelyezni a csővezetékbe, vagy más alkotóelembe (könyök idom, ágidom stb.) és máris kész.  

  A iVENTILATOROK.hu többféle méretű végzáró elem műanyag csővezetékbe kapható. Az elemek nemcsak az általunk forgalmazott csővezetékekkel kombinálhatók. 110x55-től 220x90 mm-ig. Nálunk beszerezhetők a szellőzőrendszer egyéb, kompatibilis méretű elemei is: szigetelés, könyök idomok, toldó elemek, ágidomok, telepítő keretek, átalakító elemekfelfogató elemek és végzárók

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő végzáró kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Ragasztószalag

  A ragasztószalag szintetikus gumiból. Ellenáll az oldószereknek és a nedvességnek. Kiválló a tapadása és a rugalmassága. Ellenáll az UV sugárzásnak. Szélessége 50 miliméter, hosszúsága 10 méter.

 • Szigetelés műanyag szögletes légcsatornákba

  A hőveszteség, a hőmérséklet-különbség, amely a pára kicsapódását okozhatja. Problémák, amelyek előfordulását a megfelelő módon szigetelt légcsatorna minimalizálni tud. A szigeteléssel az általános zajszint is csökkenthető, valamint csökkenthető a csővezeték esetleges károsodása is. 

  A iVENTILATOROK.hu oldalon többféle méretben is beszerezhető a kétrészes szigetelés. Kompatibilis darabok, nem csak az általunk forgalmazott műanyag szögletes légcsatornákkal kombinálhatók. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, tartós polisztirolból készültek, amelynek minőségében és tartósságában valóban megbízhat. A szigetelést elegendő behelyezni a csővezeték első részébe, a csővezeték második részét le kell lezárni, majd mindent összeszorítani egy rögzítő- vagy ragasztószalag segítségével. Egyszerű művelet.

  A szigetelés mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Könyök idomok, ágidomok, telepítő keretek, átalakító idomokfelfogató elemek és végzárók.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigetelés kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Szigetelés műanyag kerek csővezetékekre

  A hőmérsékleti különbség hőveszteséget vagy a pára kicsapódása okozza a csővezetékekben. Csak néhány probléma, amelyet megelőzhet a jól szigetelt légcsatornával. A szigeteléssel az általános zajszint is csökkenthető, valamint részben védelmet biztosít a csővezeték esetleges károsodása ellen. 

  A iVENTILATOROK.hu oldalon több, különböző átmérőjű kétrészes szigetelés található. Kompatibilis darabok, nem csak az általunk forgalmazott légcsatornákkal kombinálhatók. Amennyiben nincs feltüntetve másképp, tartós polisztirolból készültek, amelynek minőségében és tartósságában valóban megbízhat. A szigetelést elegendő behelyezni a csővezeték első részébe, a csővezeték második részét le kell lezárni, majd mindent összeszorítani egy rögzítő bilincs vagy ragasztószalag segítségével. Egyszerű művelet.

  A szigetelés mellett a szellőzőrendszer számos más eleme is beszerezhető nálunk. Könyök idomok, ágidomok, telepítő keretek, átalakító idomokfelfogató elemek és szigetelőszalagok.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a szigetelés kiválasztásában és a kerek PVC elemekből összeállított szellőzőrendszer megtervezésében és üzembe helyezésében. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 51