+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Rugalmas csővezetékek szigeteléssel

A forró levegő elosztására, vagy a friss levegő helységekbe történő beáramlására keresi a megoldást? Azon gondolkodik, hogy lehet megoldani a fürdőszoba, a toalett, a konyha, az iroda, a raktár, vagy más helység csendes légelvezetését? A rugalmas csővezeték szigeteléssel megfelelő megoldást kínál. Csökkenti a zajt és a környezeti hőmérséklet hatását a beáramló levegőre.

A szigeteléssel rendelkező rugalmas csővezetékek tökéletes választásnak bizonyulnak olyan helységekben, ahol a légcsatornában és a környezetben eltérő hőmérsékletek vannak. A iVENTILATOROK.hu oldalon hagyományos, 100 és 315 mm közötti átmérőjű, kompatibilis darabok kaphatók.

tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő szigeteléssel rendelkező rugalmas csővezeték kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

  • Dalap Alitsono
  • Hőszigetelés csővezetékebe

    Egyetlen valóban hatékony és megbízható szellőzőrendszer sem tud helytállni utólagos csőszigetelés nélkül. Használjon Ön is 140°C-ig ellenálló hőszigetelést a csővezetékekbe, minden olyan területen, ahol szükséges a hőveszteség minimalizálása.

    A iVENTILATOROK.hu oldalon kompatibilis, 100-315 mm átmérő közötti hőszigetelés kapható. Maga a szigetelés egy ásványgyapot rétegből áll, amelynek belső polietilén hüvelye van, a külső burkolat tartós rétegezett alumínium lamináltból készül. Jellegzetessége a nagy rugalmasság és nem utolsó sorban a könnyű telepítés. 

    tanácsadóban segítünk Önnek a megfelelő hőszigetelés kiválasztásában. De személyesen is igénybe veheti tanácsadásunkat. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

Mutat 1 - 11 / 11