+36 30 753 8599

megjelenítése / elrejtése menü

Katalógus

Feszültség
Védettség
Átmérő

Ipari ventilátorok

A magas munkatempó és a folyamatos működés nem okoz számukra problémát. Az ipari ventilátorok ötvözik a megbízhatóságot és a magas minőséget. Hatékonyan kezelik a nem kívánatos szagokat és a nehéz levegőt irodákban, bárokban, éttermekben, sportközpontokban, ipari csarnokokban és műhelyekben.

A iVENTILATOROK.hu webshopban számos ipari axiális ventilátor, egyoldalról szívó centrifugális ventilátor, kéményventilátorok, tetőventilátor, kültéri radiális ventilátor megvásárolható.

Ha bizonytalan a választásával kapcsolatban, tekintse meg tanácsadónkat, vagy keressen fel minket személyesen. Elér minket a info@iventilatorok.hu e-mail címen, vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Szögletes axiális fali ventilátorok

  Axiális ventilátorok a falra való telepítésre. Elsősorban bárok, kávézók, klubbok, garázsok, gyártótermek és hasonló nagyobb területek szellőztetésére.

 • Kerek axiális fali ventilátorok

  Minőségi fém ipari ventilátorok kínálata kerek kialakítással. Széles választék, készleten lévő termékek, remek árak és gyors szervíz.

 • Tetőventilátorok

  Az ipari ingatlanok légelvezetése a tetőn keresztül egy olyan kihívás, amelyet kizárólag nagy teljesítményű, ipari tetőventilátorok képesek ellátni. Tökéletes választás garázsokba, gyárakba, műhelyekbe, raktárakba, bevásárlóközpontokba, úszómedencékhez, transzformátor állomásokhoz és kórházakba.

  A iVENTILATOROK.hu webáruházban nem hiányoznak a tetőventilátorok modelljei sem. Nemcsak tetőre szerelhető, hanem függőleges szellőző aknákban is elhelyezhető tetőventilátorok is rendelkezésre állnak. Többféle motortípusú és átmérőjű modell, 815–11400 m3/óra teljesítmény, vagy 150–605 mm átmérő közült választhat.

  Ha bizonytalan a megfelelő tetőventilátor kiválasztásában, a tanácsadónk segítséget nyújt Önnek. De személyesen is felkereshet minket. Lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Huzatfokozók és tetősapkák

  Forgó huzatfokozók a kéményre az elszívás fokozására. Az átlagos kémények elszívásának feljavítására tervezve. Különleges kialakításának köszönhetően lehetséges akár 200 °C-os levegő elszívására.ke

 • Centrifugális radiális ventilátorok

  A nagy teljesítményű centrifugális radiális ventilátorok, avagy a nagy légáramlású ventilátorok ideális megoldást jelentenek a hosszabb csővezetékekkel rendelkező helységekben. Biztosítják a levegő elvezetését, illetve beáramlását, tökéletes munkát végeznek, nem lakóingatlanoknak nem minősülő terekben, például professzionális konyhák, irodák, raktárak, autójavító műhelyek, üzletek vagy garázsok.

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon két- és négyfázisú aszinkron motoros, golyóscsapágyas modelleket talál. Általuk biztosítható a folyamatos működés mellett is a hosszú élettartam. Általánosságban a centrifugális radiális ventilátorok bemeneti nyílása kör alakú, a kivezető nyílása pedig téglalap alakú.

  Ha bizonytalan a megfelelő ventilátor kiválasztásában, a tanácsadónk segítséget nyújt Önnek. De személyesen is felkereshet minket. Lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Konyhai elszívó ventilátorok

  Minőségi professzionális konyhai elszívó ventilátorok, melyek helytállnak az éttermekben, hotelekben és vendéglátókban is. Azonnali szállítás és minőségi szervíz.

 • Kültéri radiális ventilátorok

  Kültéri radiális ventilátorok - kifinomult megoldás a levegő elszívására lakóházakból és ipari ingatlanokból. Minimális beltéri zaj mellett is biztosítják a magas teljesítményt. Ideális választás például konyhák, irodák, garázsok, raktárak, üzletek vagy műhelyek szellőztetésére.

  A iVENTILATOROK.hu kínálatában a kültéri radiális ventilátorok széles választékát találja. Ha nincs jelezve másképp, akkor általában golyóscsapágyas motorral vannak felszerelve. Ennek köszönhető a folyamatos üzemeltetés mellett is hosszú élettartammal bírnak. A radiális ventilátorok elengedhetetlen része a védőrács, amely védelmet biztosít a szennyeződés, a rovarok vagy a madarak behatolása ellen.

  Ha bizonytalan a megfelelő modell kiválasztásában, keresse fel a tanácsadónkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba személyesen. Írjon nekünk az info@iventilatorok.hu e-mail címen, vagy vívja a +36 30 75 38 599 telefonszámot.

 • Speciális ventilátorok

  Azok a helységek, amelyekben agresszív vagy robbanásveszélyes anyagokat használnak, általában folyamatos szellőzést igényelnek. Megbízható szellőztetést. Az egyedülálló tartóssággal bíró, speciális ventilátorok éppen az ilyen nem szokványos körülményekre lettek tervezve.

  A iVENTILATOROK.hu weboldal kínálatában különböző méretű és típusú robbanásveszélyes környezetbe alkalmas, illetve saválló ipari ventilátorok is találhatók. Falra helyezhető és csővezetékbe szerelhető szellőző turbinák sem hiányoznak kínálatunkból.

  Ha bizonytalan a megfelelő ventilátor kiválasztásában, a tanácsadónk segítséget nyújt Önnek. De személyesen is felkereshet minket. Lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail címen vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon.

 • Ipari padló ventilátorok

  Ipari csarnokokba, üzletekbe, éttermekbe, fotóstúdiókba, de építkezésekre, raktárakba vagy műhelyekbe is. Egyszerűen minden olyan területre, ahol szükség van a légmozgás növelésére. A padló ventilátorok azonnali hatást biztosító, praktikus és hatékony megoldást nyújtanak. Egyszerűen kezelhetők, a ventilátort elegendő csatlakoztatni a konnektorba. 

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon számos ilyen készüléket található; kisebb, illetve nagyobb helyiségek légkeringését biztosító padló ventilátorok akár 7800 m3/óra teljesítménnyel.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő ipari padló ventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Kisméretű műszerventilátorok

  A kisméretű műszerventilátorok segítségével az elektromos elosztószekrények, a számítógép- és egyéb elektronikai alkatrészek hűtése gyerekjáték. Azonnal csökkenti a levegő hőmérsékletét, és ezáltal az áramlás irányában elhelyezett készülék hőmérsékletét is.

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon 51224 és 230V tápfeszültségű kisméretű műszerventilátorok találhatók. Megbízható darabok, amelyek kis méretük ellenére nagy teljesítményre képesek. A készülékeket a minőségi kivitelezés, a tartósság és az egyszerű telepítés jellemzi.

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő kisméretű műszerventilátor kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Hőlégfúvók

  Hideg van a helységben? Hűvös van a kertben, a teraszon vagy a pavilonban? Téli üzemmód egy rosszul fűtött csarnokban? Minden ehhez hasonló helyzetre egyszerű megoldás létezik. Hőlégfúvó.

  A iVENTILATOROK.hu weboldalon a hőlégfúvók többféle méretben és változatban is megtalálhatók. Elérhető változatok: fűtőtesttel rendelkező hőlégfúvók különböző átmérőjű csővezetékhez, falra szerelhető készülékek és elektromos hőlégfúvók

  tanácsadóban szívesen segítünk Önnek a megfelelő hőlégfúvó készülék kiválasztásában. De személyesen is átbeszélhetjük a konkrét esetet. Nem kell mást tennie, csak lépjen velünk kapcsolatba a info@iventilatorok.hu e-mail vagy a +36 30 75 38 599 telefonszámon keresztül.

 • Konyhai páraelszívók
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 48